Gezondheidsmetingen

Loop je al een tijdje met gezondheidsproblemen, maar wordt je niet wijzer van de onderzoekjes die je tot nu toe hebt laten doen in de reguliere zorg? Dan is het misschien tijd voor een andere benadering.

 

Of wil jij inzicht in je gezondheid en een passend advies om zo binnen pro-actief aan je eigen gezondheid & vitaliteit te werken om zo meer levenskwaliteit te ervaren? Neem dan een kijkje in de diverse gezondheidsmetingen die ik aanbied.

"Meten is weten"

In de huidige westerse maatschappij krijgen we helaas steeds minder voedingsstoffen binnen, teveel plantaardige oliën, te weinig vitaminen uit voedsel door de massaproductie, maar ook doordat we vaak kiezen voor 'gemak' in plaats van wat ons lichaam écht nodig heeft als brandstof om optimaal te kunnen functioneren.

 

Ik werk samen met een wetenschappelijk bedrijf dat een aantal metingen kan verrichten op het gebied van onze Vetzuren en Vitamine D-levels; de basis van een goede gezondheid, maar ook een Hba1c test die uitwijst of je risico hebt om suikerziekte te ontwikkelen (Diabetes type II).

De basis van een goede gezondheid is METEN. Zonder een test, weet je niets, het is puur gissen.

"Jouw gezondheid start bij het nemen van verantwoordelijkheid over jouw gezondheid"