Trajecten

supplementadvies

Wil je preventief aan de slag met je gezondheid of heb je klachten en behoefte aan een persoonlijk traject?

 

Bij klachten of preventie is een behandelplan raadzaam.

 

Zo brengen we samen jouw eventuele klachten in kaart & kan ik je in kuurverband weer een stukje dichterbij jezelf brengen. Of je zorgt er juist voor dat stress minder kans krijgt.

 

Afhankelijk van de keuze van het traject werk ik met een unieke op wetenschap gebaseerde methode die ervoor zorgt dat jij binnen 4 maanden weer beter in je vel gaat zitten. 

 

Doordat we een massageplan op maat maken, jouw wensen & klachten in kaart brengen en hier in een aantal maanden gericht aan gaan werken middels een serie massages in combinatie met het celherstel traject, zullen de massages beter hun werk gaan doen.

 

De voordelen van een traject

 

  1. Ontspanning blijft langer aan

  2. Interne blokkades & opgehoopte afvalstoffen in je lijf & geest verlaten sneller & makkelijker jouw lichaam. Hierdoor merk je al na gemiddeld 2 maanden effect;  Je voelt je merkbaar fitter & vitaler.

  3. Tot slot merk je dat voeding beter opgenomen wordt in je lichaam. Hierdoor heb je meer profijt van gezonde voeding, vitaminen maar ook van evt. supplementen of medicatie die je neemt.

  4. Een traject is altijd op maat, zo zijn ze voor allerlei klachten geschikt. Voor het gemak laat ik de 2 meest gekozen trajecten zien. 

'Ons lichaam bestaat uit biljoenen cellen, oftewel de bouwstenen die belangrijke processen beheersen waardoor wij kunnen leven.

 

Cellen leven, ademen en sterven, net zoals alle organen in ons lijf.

Heb je dus last van gezondheidsklachten, dan is het zaak deze tot op jouw celkern aan te pakken!'

burnoutherstel