Gedoe of investering?

Massage, Yoga, Ademhaling, Coaching voor bedrijven

De afgelopen jaren is het aantal chronische stress- en burnoutklachten schrikbarend toegenomen binnen bedrijven. Door de continue hoge werkdruk wordt er binnen veel bedrijven geen prioriteit genomen om wat gas terug te nemen, te ontspannen en op te laden, om met nieuwe energie fit & vitaal te blijven.

 

Met alle ellende tot gevolg....

Werkgevers vinden het vaak een hoge kostenpost om te investeren in de gezondheid van hun werknemers. Maar als een werknemer eenmaal uitvalt door stress en burnoutklachten, blijft deze vaak wel minimaal een jaar thuis in de ziektewet, dat kost jouw bedrijf en de maatschappij jaarlijks miljarden euro's.

Daar komt niemand verder mee...

Verzuim kost werkgevers jaarlijks miljarden euro's,

Tijd voor verandering, toch?!

Hoe fijn zou het zijn als jouw werknemers:

 

- zichzelf fitter & vitaler voelen op de werkvloer?

- productiever & creatiever worden?

- zichzelf gewaardeerd voelen & werk doen waar ze blij van worden?

Massage, yoga, ademhaling of coaching binnen jouw bedrijf

Heb je er wel eens aan gedacht dat een gezondheidsbeleid binnen je bedrijf steeds belangrijker wordt in de huidige maatschappij?

 

Het management is als een spiegel voor de werknemers, ook hier is het belangrijk als werkgever het goede voorbeeld te geven als het aankomt op werk-privébalans! Als daar niks verandert, heeft het weinig zin om in gezondheid te investeren...

Behalve werkhouding is een ontspannen sfeer op de werkvloer nog veel belangrijker om je werk goed te kunnen blijven doen.

 

Een gezondheidsbeleid is dus onmisbaar.

Door middel van regelmatige massage, yoga, ademhalings of coachingssessies kun je een bijdrage leveren als werkgever aan het preventieve welzijn van je werknemer.

 

Ik werk bewust niet met stoelmassages, omdat dit in mijn ogen niet de ontspanning geeft, die mensen juist nodig hebben. Massage gebeurt op de massagetafel, maar kan ook over kleding heen als het energetisch werk betreft.

 

Daarnaast is het bijv. ook mogelijk om met een Vitaliteitstest te werken die meet hoe het gesteld is met de celgezondheid van de werknemer. Desgewenst kunnen hier meerdere testen & consults aan gekoppeld worden. De medewerker krijgt een advies & d.m.v. een 100%  natuurlijke wetenschappelijke methode wordt wordt er aan gezondheid & vitaliteit gewerkt. De verschillende diensten kunnen elkaar helpen en versterken.

Binnen 60-120 dagen kan iemand zich weer fit & vitaal voelen & stress beter hanteren.

Mogelijkheden voor jouw bedrijf:

  • Het bieden van regelmatige massages op locatie of in onze praktijk in Eindhoven
  • Inzetten van een pilot op het gebied van stressbeleving voor uw afdeling; Er wordt gewerkt met een  burnout test, intake, en een massagebehandeling gericht op stressverlichting (zie hieronder de testimonial van de Technische Universiteit Eindhoven)
  • Workshops Kantooryoga of yogales op locatie (dit kan eenmalig of op reguliere basis ingezet worden)
  • Workshop ademhaling & meditatie (dit kan ook op reguliere basis ingezet worden)
  • Celmeting (Vitaliteitstest) met een advies op maat voor uw werknemer, eventueel in combinatie met onze natuurlijke & wetenschappelijke methode waarbij binnen 120 dagen positieve resultaten geboekt worden
  • Losse consults gericht op verbetering gezondheid met voeding en natuurlijke supplementen
  • Coaching om stress beter te leren hanteren

'Voorkomen is beter dan genezen, toch?'