De HbA1c Test (Bloedsuikertest)

Wil jij inzicht in jouw gezondheid?

Voor nu maar ook voor de toekomst?

Zodat je preventief kunt werken aan je gezondheid & westerse ouderdomsproblemen als Diabetes voorkomen?

Kom in actie & bestel hier je HbA1c Test & meet of je in een voorstadium van diabetes zit. 


De HbA1c Test

De HbA1c Test geeft je een uniek inzicht in je gemiddelde bloedsuiker zodat je tijdig stappen kunt ondernemen om een te hoog bloedsuikerniveau te ontwikkelen

Ons lichaam heeft energie nodig, hiervoor zijn bloedsuikers onmisbaar. Door suikers in het bloed wordt het lichaam voorzien van energie (brandstof).  Echter, onze bloedsuikerspiegel kan ook te hoog zijn. Als deze langere tijd te hoog is, ontwikkel je op langere termijn schade aan o.a. bloedvaten, nieren en zenuwen. Met het hedendaagse voedings- en leefpatroon is het ontwikkelen van een te hoge bloedsuikerspiegel een groot risico voor velen van ons.

"Neem leiding over je eigen toekomstige gezondheid"

Het meten van je langetermijn bloedsuiker (Hemoglobine A1c) is één van de belangrijkste tests die je zelf kunt uitvoeren om te zien in hoeverre je eetpatroon en levensstijl op lange termijn je gezondheid ondersteunen. Deze test meet de gemiddelde bloedsuikers (glucose) van de afgelopen 3 maanden. Als je een hoger niveau hebt, wijst dit erop dat je grote kans hebt pre-diabetes te ontwikkelen. Dit wil je voorkomen. Je krijgt dan ook bij de uitslag een uitgebreid testrapport met persoonlijke aanbevelingen op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, suppletie.

"Stofwisselingsstoornissen zoals diabetes en pre-diabetes kunnen vaak pas na jaren tot uiting komen,

maar dan is het al te laat... Met de bloedsuikertest weet je of je nú al actie kunt ondernemen voor je gezondheid"