Webshop

Basissuppletie

Uitverkocht

Zinzino Zinobiotic (vegan) darmvezelmix

€ 37,50 € 29,95
Uitverkocht

Zinzino Zinobiotic (vegan) darmvezelmix

€ 37,50 € 29,95

Herstel je darmbalans & kom weer fysiek en mentaal in evenwicht

 

Zinobiotic+ is een volledig natuurlijke voedingsvezelmix die de spijsvertering bevordert door de groei van gezonde bacteriën te ondersteunen.

 

EEN GOEDE DARMBALANS & DEPRESSIE

Zoals wetenschappelijk onderzoek aantoont: ruim 80% van ons gelukshormoon serotonine wordt in onze darmen aangemaakt. Daarom is het éxtra belangrijk om juist goed voor onze darmen te zorgen.

 

Ruim 3,7 miljoen Nederlanders kampen met darmproblemen. Een grote oorzaak hiervan zit hem in het binnenkrijgen van de verkeerde voeding, met als gevolg allerlei ziekten zowel fysiek als mentaal. Depressie vindt zijn oorzaak ook vaak in de darmen. Met ZinoBiotic kun je jouw darmbalans herstellen & daarmee uiteindelijk weer lekker in je vel zitten op een natuurlijke manier.

 

NATUURLIJKE PREBIOTICA VOOR JE DARMEN

ZinoBiotic is een op maat gemaakte mix van 8 natuurlijke dieetvezels. Deze vezels worden gemetaboliseerd in het colon (dikke darm) waar ze de groei van gezonde bacteriën ondersteunen. Waar we pro-biotica nemen na ziekte is deze pre-biotica juist goed om je darmfunctie te herstellen en de goede bacterien in de darm te ondersteunen

De voordelen voor jouw darmen:

  • Helpt pieken in de bloedsuikerspiegel na de maaltijd verminderen
  • Zorgt voor behoud van goede cholesterolgehaltes
  • Bevordert je darmfunctie en stoelgang
  • Geeft een voldaan gevoel
  • Vermindert een opgeblazen gevoel.