De Vitamine D-test

Vitamine D behoort ook tot één van de basisvitamines die we nodig hebben om

preventief aan onze gezondheid te werken & ziekten te kunnen voorkomen. Bestel hier je test &

krijg er een persoonlijk rapport op  maat bij.


Vitamine D-test

Wereldwijd heeft een groot deel van de bevolking een Vitamine D tekort. In Nederland hebben we niet genoeg zon om het hele jaar voldoende Vitamine D binnen te krijgen. Daarom is het verstandig om 2x per jaar te testen en inzicht te krijgen in je gezondheid.

De Vitamine D-test geeft een snel en duidelijk inzicht in je huidige status & geeft een beeld hoe je je levels kunt verhogen. Binnen de reguliere geneeskunde wordt een lagere waarde van Vitamine D niet als zorgwekkend ervaren. Het bedrijf waar ik mee samenwerk adviseert een hogere level, omdat Vitamine D-tekort aan de basis staat voor de ontwikkeling van chronische- en auto-immuunziekten. Met deze wetenschap is het dus belangrijk om je Vitamine D goed op peil te houden het hele jaar door.

 

Deze test geeft je aanbevelingen over hoe je de Vitamine D kunt behouden of verbeteren. De vitamine-D behoefte verschilt erg per persoon; het is afhankelijk van de hoeveelheid zon per jaar, het dieet wat je eet, waar je woont en of je al supplementen gebruikt. Met behulp van een anoniem test-ID krijg je persoonlijke advies hoe je de Vitamine-D status kunt optimaliseren

"Vitamine-D tekort staat aan de basis van chronische auto-immuunziekten."

Hoogwaardige Vitamine-D mét magnesium

Deze Vitamine D is van de allerhoogste kwaliteit en op vegan-basis. Daarnaast is er de juiste hoeveelheid magnesium aan toegevoegd, zodat Vitamine D beter in het lichaam wordt opgenomen. Heel veel mensen hebben zonder dat ze het weten zowel een Vitamine D als magnesiumtekort van waaruit klachten ontstaan.

 

Met dit voedingssupplement:

  • Ondersteun je jouw immuunsysteem
  • Verminder je vermoeidheid
  • Ondersteun je spier-, bot- en tandfunctie