De BalanceTest (Vetzuurmeting)

Wil jij inzicht in de basis van jouw gezondheid?

En wil je weten waar je aan kunt werken om je vitaliteit te behouden of weer in balans te komen?

Bestel dan hier de BalanceTest & meet je omega-3 balans!


De BalanceTest

Met de BalanceTest krijg je een uniek inzicht in jouw huidige omega 6:3 balans door middel van een droge bloedtest.

Door ons westerse leefpatroon krijgen we veel te veel Omega 6 binnen (ongemerkt), en te weinig Omega 3. Deze balans is de basis als het gaat om het gezond houden van je lichaam en allerlei laaggradige ontstekingen tegen te gaan. Een lichaam dat niet in balans is, ontwikkelt ontstekingen en dit veroorzaakt op den duur altijd klachten. Soms zijn deze klachten in het begin niet duidelijk; moeheid, spier/gewrichtspijn bijv. Maar op langere termijn ontstaan hier chronische ziekten door; denk aan depressie, Alzheimer, hart- en vaatziekten, maar er zijn nog vele andere ziekten gelinkt aan een disbalans.

 

Deze bloedtest is de basis van een goede gezondheid en om preventief aan je gezondheid te werken. De test meet 11 vetzuren geeft een goed beeld van de omega 6:3 balans in het bloed door het celmebraan van de rode bloedcellen te meten. Daarbij geeft het ook inzicht in de flexibiliteit van het celmembraan.

"Een soepel celmembraan zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen"

De flexibiliteit van onze celmembranen biedt ons superwaardevolle informatie; het zegt namelijk iets hoe voeding en vitaminen, goed opgenomen worden in je lichaam, maar ook voor een betere toegankelijkheid voor eiwitten die weer van belang zijn voor je DNA. Bij verharde cellen is dit minder goed mogelijk. Deze test geeft je de kans om de omega-3 inname gericht bij te sturen, zodat je de balans kunt herstellen en optimaliseren.

Rode bloedcellen vernieuwen elke 4 maanden. Daarom duurt het ook minimaal 4 maanden voordat een resultaat van extra omega-3 inname gemeten kan worden, om zodoende een representatief beeld van je gezondheid te krijgen. Het advies is dan ook bij een disbalans, om een kuur van 8 maanden tot je te nemen, omdat je cellen de tijd nodig hebben om te herstellen. Als je balans hersteld is en optimaal is, is het wenselijk dit zo te houden d.m.v. dieet-aanpassingen, of met de balanceoil.

De beste optie:

Testen & direct starten met herstel

Kies voor het startpakket met 2 testen en de Balanceoil, en maak gebruik van de meest voordelige prijs. Voordat je start met de kuur, doe je de nulmeting. Na 4 tot 6 maanden test je jezelf opnieuw met de 2e test.  Zo zie je ook waar je aan gewerkt hebt & of je balans herstellende is. Vraag naar de voorwaarden.

2e keus:

 Starten met herstel zonder test

Kies voor het startpakket zonder 2 testen maar alleen met de Balanceoil, en maak gebruik een voordelige prijs. Misschien heb je elders al een meting gedaan? Dan is dit het gunstigste pakket voor jou. Het is wel aan te raden na 4 tot 6 maanden jezelf opnieuw te testen. Zo zie je ook waar je aan gewerkt hebt & of je balans herstellende is.