Health & supplements

Welke supplementen zijn goed voor je? Er is zo ontzettend veel keus, maar wat is nou belangrijk voor je en wat niet?

Hieronder vind je een groot deel van de belangrijkste basis supplementen, die we bijna allemaal nodig hebben.

Wil je hier meer over weten of wil je een persoonlijk advies? Vraag je gesprek hier aan.

Wist jij dat we zelf een grotere invloed op onze gezondheid hebben

dan we denken?

Het is in de hedendaagse wereld bijna niet meer mogelijk om al je voedingsstoffen volledig uit je voeding te kunnen halen. Onze supermarkten liggen vol met bewerkt voedsel, we eten teveel ongezonde vetten (onbewust), en daarnaast eten we veel lege calorieën, maar ook veel te weinig vis. Geen wonder dat er zoveel gezondheidsklachten bij zijn gekomen de afgelopen decennia. Op lange termijn kunnen kleine pijntjes en huidklachten uitgroeien tot grote gezondheidsproblemen. Denk aan reuma, dementie, depressie, diabetis, kanker, blessures, maar ook auto-immuunziekten. Veel mensen beseffen niet dat we zelf óók iets kunnen doen, maar dat is wel degelijk zo. 

Je kunt kritisch naar je lifestyle gaan kijken, je verdiepen in de juiste voeding voor jou én een aantal noodzakelijke supplementen gebruiken, al dan niet tijdelijk, om jezelf gezond & vitaal te blijven voelen. 

Meten = weten = kennis = macht

Wat ik persoonlijke zo mooi vind, is dat je behalve kunt voelen en denken dat je 'gezond bezig bent', het nu ook kunt meten. Een mooie bevestiging van wat je al weet, of juist een nieuw inzicht; omdat je blijkbaar toch nog bepaalde essentiële stofjes tekort komt! En dan is er niks fijner dan tijdig over deze kennis te beschikken, zodat je je lifestyle hier en daar kunt bijsturen, meer leert over jouw gezondheid & vitaler van het leven kunt gaan genieten met nieuwe kennis!

Wil jij ook meer verantwoordelijkheid nemen

over je gezondheid?

Begin jouw reis met een test

Disclaimer

Deze website en alle gezondheidsinformatie- en producten die worden beschreven en aangeboden zijn geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De beschreven inhoud heeft tot doel het informeren over algemene gezondheid. Dit is geen vervanging voor medische of psychologische aandoeningen, en vervangt geen zorg van de reguliere geneeskunde. Diagnose en behandeling van elke gezondheidsaandoening worden in eerste behandeling opgepakt door een arts. Wij zijn geen gezondheidszorg professionals. Informeer altijd bij een arts indien je medische of psychiatrische hulp nodig hebt. Als er sprake is van een noodgeval, bel dan altijd eerst naar de huisarts of de spoedlijn 112 of 113 (zelfmoordpreventie)