Slaap & ontspanning

Omega-3

Wist je dat adhd ook op een natuurlijke manier behandeld kan worden? Omega-3 is een superbelangrijk gezond vet, waarvan zo'n 90% van de bevolking niet meer genoeg binnenkrijgt door alle veranderingen binnen de voedselindustrie, de bodemuitputting en onze moderne leefstijl. Hierdoor kunnen grote problemen ontstaan met slaap, concentratie en zo ook adhd.

 

Zelf heb ik echt jarenlang met vele gezondheidsproblemen rondgelopen, van fibromyalgie, burnout, depressie tot vele fysieke klachten in mijn rug, heup, voeten, onverklaarbare klachten, pijn, vermoeidheid. Nu ik zelf weet wat essentieel is voor een basisgezondheid (welke vitaminen iedereen nodig heeft in de basis), weet ik ook dat omega-3 ook noodzakelijk is.

 

En ook dit haal je niet uit 1x per week vette vis eten... Als je vegetarisch bent kom je al helemaal niet aan je behoefte., dit omdat de omega's die je uit de algen haalt in de basis een veel te lage dosering hebben.

Terwijl goede vetten ontzettend belangrijk zijn voor ons immuunsysteem, maar ook je hersenen; zonder goede vetten wordt je oliedom. En dat is dus echt zo!

Weg was mijn mist in m'n hoofd, ik kon me beter concentreren en mijn immuunsysteem werd stap voor stap sterker. Daarnaast merk ik op alle vlakken dat mijn gezondheid sterker is, zo had ik altijd hele gevoelige tanden en terugtrekkend tandvlees en is dit niet meer aan de orde!

 

Deze olie is in mijn ogen de beste geteste omdat hij puur natuur is (vloeibaar), er zit een smaakje in waardoor lekkerder. Maar belangrijkste is dat hij een hoge dosering polyphenolen bevat; dit zijn anti-oxidanten die andere supplementen niet hebben. En juist hierdoor brengt hij je basisgezondheid in gemiddeld 4 maanden weer in balans. Testen is hierbij wel belangrijk, immers meten=weten. Ik merkte zelf al na 2 maanden verschil in m'n cognitie; ik kon weer goed lezen, concentreren, meer energie, sliep dieper en beter.

 

Testen verkopen ze hier ook, maar ook op andere plekken. 

 

Wil je graag inzicht in jouw celgezondheid? Ik werk zelf ook met deze unieke wetenschappelijke  test &  je kunt ze ook bij mij bestellen en krijgt er dan een gratis consult bij.