Kruiden & natuurlijke supplementen

Omega-3

Wist je dat adhd ook op een natuurlijke manier behandeld kan worden? Omega-3 is een superbelangrijk gezond vet, waarvan zo'n 90% van de bevolking niet meer genoeg binnenkrijgt met alle veranderingen binnen de voedselindustrie en onze moderne leefstijl. Hierdoor kan dus ook adhd ontstaan of verergeren. Zelf heb ik echt jarenlang met vele gezondheidsproblemen rondgelopen, van fibromyalgie, burnout, depressie tot vele fysieke klachten in mijn rug, heup, voeten, onverklaarbare klachten, pijn, vermoeidheid. Nu ik zelf weet wat essentieel is voor een basisgezondheid (welke vitaminen iedereen nodig heeft in de basis), weet ik ook dat omega-3 ook noodzakelijk is.

En ook dit haal je niet uit 1x per week vette vis eten... Als je vegetarisch bent kom je al helemaal niet aan je behoefte. Terwijl goede vetten ontzettend belangrijk zijn voor ons immuunsysteem, maar ook je hersenen; zonder goede vetten wordt je oliedom. En dat is dus echt zo! Weg was mijn mist in m'n hoofd, ik kon me beter concentreren en mijn immuunsysteem werd stap voor stap sterker. Daarnaast merk ik op alle vlakken dat mijn gezondheid sterker is, zo had ik altijd hele gevoelige tanden en terugtrekkend tandvlees en is dit niet meer aan de orde!

Deze olie is in mijn ogen de beste omdat hij puur natuur is (vloeibaar), er zit een smaakje in waardoor lekkerder. Maar belangrijkste is dat hij een hoge dosering polyphenolen bevat; dit zijn anti-oxidanten die andere supplementen niet hebben. En juist hierdoor brengt hij je basisgezondheid in gemiddeld 4 maanden weer in balans. Testen is hierbij wel belangrijk, immers meten=weten. Testen verkopen ze hier ook, maar ook op andere plekken.