Buik Massage met buikpakking

55 min.

Bij darmklachten, depressie, angst & burnout

"Een buikmassage activeert je parasymphatische zenuwstelsel , dat verantwoordelijk is voor vele functies in het lichaam zoals bloeddruk, hartslag en spijsvertering"

Kalmeert het zenuwstelsel -  Verbetert darmfunctie - Verlaagt stress -  Kan PMS helpen verminderen -

Helpt bij herstel van burnout, depressie & angst

 

Wist je dat zo'n 90% van ons gelukshormoon serotonine in de darmen wordt gemaakt?

Met die wetenschap is het dus niet zo gek dat als je niet lekker in je vel zit, dit dus letterlijk betekent dat er niet voldoende serotonine in je darmen wordt aangemaakt. En je buik en darmen meer positieve aandacht nodig hebben.

Enerzijds is het heel belangrijk om goed voor je binnenkant te zorgen met de juiste voeding en vitaminen, zodat je darmen  happy zijn en jij dus ook. Anderszijds kan een buikmassage heel goed ondersteunend werken op jouw hele stressysteem en daarnaast darmklachten verminderen.

 

Waarom een Buikmassage?

De buik is een vaak vergeten onderdeel tijdens een massage. Mensen vinden het een 'te intiem' lichaamsdeel, of voelen zich ongemakkelijk, of vinden het een beetje raar. Terwijl de buik een heel belangrijk onderdeel van je lijf is, met zo blijkt hele belangrijke functies. Een beetje extra aandacht is dus van groot belang.

 

Helpt bij Pms, darmklachten, depressieve klachten

Speciaal voor vrouwen is massage van de buik extra belangrijk. Elke maand menstrueert een vrouw, en vaak gaat dit gepaard met krampen. Massage kan hier goed bij ondersteunen, tijdens of voorafgaand de menstruatie. Daarnaast heeft de buik nog een beetje extra aandacht nodig na een bevalling. Juist dan nog belangrijker, omdat er veel binnen in het lichaam is veranderd en weer hersteld dient te worden. Massage zorgt er ook voor dat de buik niet vanbinnen verkleefd raakt met andere organen, en alles blijft stromen.

 

Buikpakking

Naast een magnesium voetenbad, krijg je een speciale Castorolie pakking op je buik vooraf de massage. Castorolie versterkt namelijk je immuunsysteem, verbetert je spijsvertering en heeft een rustgevend effect op je zenuwstelsel.

 

Wat houdt de buikmassage in?

  • Magnesium voetenbad
  • Buikpakking met Castorolie
  • Buikmassage met hand & cups

 

Effect behandeling:

  • Betere stoelgang, minder last van darmen
  • Minder last van Prikkelbare Darm Syndroom en obstipatie (opgeblazen buik)
  • Rustgevend effect op het zenuwstelsel
  • Versterkt immuunsysteem
  • Helpt bij loslaten emoties
  • Werkt aardend als je teveel in je hoofd zit