Energetische Massage

(55 min. / 50,-)

" Helend bij burnout, angst, trauma & depressieklachten"

"Reset je balans & herstel de energie zodat alles weer stroomt in je lichaam"

Deze energetische massage is een intuïtieve vorm van massage die als volledige behandeling over de kleding uitgevoerd wordt.

Het is een zachte vorm van massage, waarbij ik op energetisch niveau werk. De nadruk licht ook op een stukje loslaten voor jou.

 

Wat gaan we doen?

Ik behandel je met zachte strijkingen, pulsen en lichte drukpunten en kloppen. Vervolgens behandel ik alle polariteiten om een disbalans te herstellen. 

Herstellen flow in lichaam

Er zijn 4 basis polariteiten in het lichaam die zorgen voor disbalans. Behandeling geeft rust, energieblokkades worden opgeheven en het gaat weer stromen.

Blokkades in emotie opheffen

Ik eindig met het behandelen van een belangrijke neurovasculair punt. Vaak is er 1 basis emotie die in de weg staat en zorgt voor angst, verdriet, boosheid, paniek.

Je kunt hierbij een belangrijke situatie in gedachten nemen als je wilt en gaan we door middel van het resetten van deze punten icm ademhaling door de emotie heen.

Dit hoeft echter niet, als het te traumatisch voor je is.

 

Loop je al lang met emotionele klachten?

Loop je vast in angst?

Durf je niet voluit te leven?

Ben je bang voor massage?

 

Ervaar dan eens een energetische massage

 • Therapeutische behandeling gericht op stressvermindering
 • Kalmeert parasympathische zenuwstelsel
 • Geeft meer energie & kalmte in lichaam en geest
 • Kan verlichting geven op storende/traumatische gedachten

 

Wanneer doen?

 • Bij behoefte aan rust
 • Bij negatieve depressieve gedachten, burnout of traumatische gebeurtenissen
 • Bij emotionele disbalans
 • Bij overprikkeling en HSP
 • Slechte slaap
 • Meer levensenergie ervaren, gevoelens willen leren uiten
 • Meer creativiteit ervaren
 • Leren loslaten

" Over de kleding heen, dus voor iedereen geschikt"

Waarom polariteiten

Alles in het leven bestaat uit polariteiten (tegenstellingen); zo is de zon positief geladen en is de aarde negatief geladen. Er zit geen positief waardeoordeel in deze uitingen; het zijn natuurkundige feiten. Zo bestaat ons lichaam ook uit negatief en positief geladen zijden, evenals alles in het leven (Yin & Yang), ook wel genoemd door andere filosofieën. 

Randalf Stone, (chiropractor en natuurkundige), de grondlegger van deze massagevorm ontwikkelde deze therapie om het zelfherstellende vermogen van de mens te activeren. Ziekte is volgens hem een uiting van een disbalans in levensenergie

Soms kunnen polariteiten in je lichaam door stress (mentaal, fysiek, voeding, omgevingsstress zoals straling/uitlaatgassen etc.) compleet uit balans raken. We hebben beide kanten nodig, maar als de positieve of negatieve energie overheerst, kan dat ons uit balans brengen, en ervaren we minder flow, meer stress, of zelfs depressiviteit.

Door middel van de polarisatiebehandeling verbind ik de positieve met de negatieve punten in het lichaam en onstaat er meer balans op fysiek en mentaal gebied.

 

Neurovasculaire punten

Deze punten op het hoofd staan in verbinding met emoties zoals verdriet, angst, boosheid, paniek.

Bij het aanpakken van 1 emotie die jou bezighoudt en storend werkt voor je mentale balans kunnen we deze samen behandelen en hier in 1 of een aantal sessies aan werken.

 

Uitdaging om over te geven aan dat wat er is

Is het voor jou een uitdaging en vind je het moeilijk om jezelf over te geven aan wat er is, en gewoon te 'zijn'?

Dan doe je jezelf een groot cadeau door dit te durven ervaren! Je leert meer over je eigen bewustzijn en hoe je uit je hoofd gaat, en wat je tegenhoudt, waar jouw patronen zitten.

"Durf jij eindelijk de eerste stap te zetten naar het doorbreken van vastgeroeste patronen?"