Chakra Healing (55min.)

"Hef chakra blokkades op"

Een holistische behandeling gericht op het in balans brengen van jouw chakra's

 

Een Chakra Healing is anders dan wat je meestal gewend bent bij een massage. Na de online intake bespreken we deze samen na, en kijken we waar mogelijk de grootste disbalans zit, in welk chakra. Indien nodig, doe ik nog een chakra test.

 

Deze behandeling vindt plaats met kleding aan. De behandeling uit een energetische massage over de kleding, voor ik over ga tot het behandelen van alle chakra's voor een algehele balans, of 1 of enkele chakra's indien gewenst. Ik werk hierbij met passende edelstenen bij elke chakra. Ook werk ik met een passend aroma. Een chakra healing lijkt hiermee op een reiki-behandeling omdat ik voornamelijk met handopleggingen en energie werk.

 

Voor of na de behandeling geef ik je enkele tips mee om jouw chakra meer in balans te laten komen. Daarnaast geef ik je een passende ademhalingstechniek en/of yogaposes mee die je dagelijks kunt beoefenen. (Afhankelijk van de tijd die we hebben samen, doen we deze oefeningen ook samen).

 

Wil je samen werken aan het opheffen van een chakra-disbalans, dan is het gewenst om op meerdere niveaus aan je gezondheid te werken. Indien gewenst kan ik een vitaliteitsplan op maat maken zodat je binnen enkele maanden weer geheel in balans bent. Kijk hiervoor eens bij trajecten.

 

Een Chakra-Healing kan best een uitdaging zijn als je het moeilijk vindt om jezelf over te geven aan wat er is, en gewoon te 'zijn', daarmee kan het ook juist een mooi cadeautje voor jezelf zijn; je leert meer over je eigen bewustzijn. 

 

Voordelen van een Chakra healing

 • Meer energie en vitaliteit
 • Beter met stress kunnen omgaan
 • Beter leren aarden
 • Meer verbondenheid met jezelf en anderen
 • Meer stroming in je lijf & stimuleren van jouw creativiteit
 • Meer zelfvertrouwen

 

Wanneer doen?

 • Bij behoefte aan meer evenwicht, rust & welzijn in je leven
 • Disbalans op chakra-niveau

De behandeling

  We bespreken de chakra disbalans, tips en adviezen voor een algehele chakra balans. Ik behandel de chakra's met edelstenen, en we doen samen enkele yogaposes en/of ademhalingstechnieken.

   

  Zoals bij elke behandeling, is het raadzaam om maandelijks een lichaamsbehandeling te ondergaan, om zo goed geaard te blijven, en een disbalans te voorkomen.

  Polariteitsmassage (55min.)

  "Heft blokkades op in jouw levensenergie" 

  Meer energie & flow in je lichaam en geest

   

  Alles in het leven bestaat uit polariteiten (tegenstellingen); zo is de zon positief geladen en is de aarde negatief geladen. Er zit geen positief waardeoordeel in deze uitingen; het zijn natuurkundige feiten. Zo bestaat ons lichaam ook uit negatief en positief geladen zijden, evenals alles in het leven (Yin & Yang), ook wel genoemd door andere filosofieën.  Randalf Stone, (chiropractor en natuurkundige), de grondlegger van deze massagevorm ontwikkelde deze therapie om het zelfherstellende vermogen van de mens te activeren. Ziekte is volgens hem een uiting van een disbalans in levensenergie. 

   

  Een polariteitsmassage is een bijzondere massagevorm die geheel over de kleding uitgevoerd worden, maar in overleg kunnen we deze massagevorm ook combineren met een oliemassage, afhankelijk van de hoeveelheid klachten die je ervaart.

   

  Voor een algehele balans, voer ik deze massage ook vaak uit in combinatie met een oliemassage. Heb je een grotere disbalans dan is een langere polariteitsmassage gewenst, en behandel ik met kleding.

   

  Soms kunnen polariteiten in je lichaam door stress (mentaal, fysiek, voeding, omgevingsstress zoals straling/uitlaatgassen etc.) compleet uit balans raken. We hebben beide kanten nodig, maar als de positieve of negatieve energie overheerst, kan dat ons uit balans brengen, en ervaren we minder flow, meer stress, of zelfs depressiviteit.

   

  Door middel van de polarisatiebehandeling verbind ik de positieve met de negatieve punten in het lichaam en onstaat er meer balans op fysiek en mentaal gebied.

   

  Vaak behandel ik aanvullend enkele neurovasculaire punten op het hoofd die ook in verbinding staan met emoties zoals verdriet, angst, boosheid.

   

  Wil je samen werken aan meer flow & vitaliteit? dan is het gewenst om op meerdere niveaus aan je gezondheid te werken. Indien gewenst kan ik een vitaliteitsplan op maat maken zodat je binnen enkele maanden weer geheel in balans bent. Kijk hiervoor eens bij trajecten.

   

  Een polariteitsmassage kan best een uitdaging zijn als je het moeilijk vindt om jezelf over te geven aan wat er is, en gewoon te 'zijn', daarmee kan het ook juist een mooi cadeautje voor jezelf zijn; je leert meer over je eigen bewustzijn. 

   

  Een polariteitsmassage is helemaal voor jou als je

  • Veel last hebt van overprikkeling of hsp bent
  • Als je gevoelig bent voor stress & werkdruk
  • Je hebt fysieke klachten zoals een stijve nek/schouders
  • Slecht slaapt, en dieper wilt slapen
  • Meer levensenergie & creativiteit wilt ervaren